RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Grigoraș: „Nu putem vorbi acum de Euro Pandurii”

/ 14 decembrie 2011

Pandurii este echipa despre care se vorbește cel mai frumos în acest în Liga I, ocupă un loc de Europa League, dar Grigoraș spune că Europa este încă foarte departe.

„Nu putem vorbi acum de Euro Pandurii pentru că au trecut abia 17 etape, dacă era etapa 34 acum curgea şampanie. Dar mai e jumătate de campionat, un drum lung şi foarte greu şi totul depinde acum de posibilităţile de a completa lotul în perioada de iarnă. Ne vom despărţi de Chiricheş, iar alţii deja au plecat mai devreme acasă. Nu mă gândesc de acum ce se va întâmpla din ianuarie, ci cum să-i remotivez pe jucători pentru partida de duminică”, a declarat Petre Grigoraș după meciul cu care Pandurii a încheiat turul de campionat.

Chiar dacă Grigoraș spune că este greu ca Pandurii să prindă un loc în cupele europene și conducerea clubului susținea, până nu demult, că o participare în cupele europene ar fi un consum de energii prea mare pentru gruparea gorjeană, acum, când s-a oficializat faptul că Pandurii este un club înființat în 1962, prioritățile par a fi altele. Președintele Marin Condescu anunță că își dorește ca împlinirea a 50 de ani de către echipa gorjeană trebuie sărbătorită cu o performanță majoră și mărturisește că este gata să facă investiții pentru a completa lotul lui Grigoraș.

www.sportingorj.ro

 

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.