RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Grigoraş ţine în suspans Pandurii

/ 7 iunie 2011

Interesul arătat de Gigi Becali pentru antrenorul Petre Grigoraş face ca la echipa gorjeană să planeze incertitudinea, asta deşi conducerea gorjenilor susţine că încă nu se pune problema unei plecări a tehnicianului.

Întrebat dacă ar avea soluţii pentru banca tehnică a Pandurilor dacă Grigoraş ar pleca la Steaua, Marin Condescu a răspuns tot printr-o întrebare: „Cine-a zis că pleacă? Discuţii se poartă în lumea asta peste tot”, a răspuns preşedintele Pandurilor.

Nici managerul general al Pandurilor nu poate spune cu certitudine dacă Grigoraş va pleca sau nu la Steaua, dar în urma discuţiilor avute cu Grigoraş este optimist şi crede că acesta va continua la Târgu Jiu: “Deocamdată este antrenorul Pandurilor şi trebuie să stăm liniştiţi. Are aici un proiect început şi trebuie să-l ducă la bun sfârşit. Grig a început o muncă frumoasă la Târgu Jiu”, a declarat Viorel Temelescu.

Grigoraş a declarat la rândul său că discuţia cu Gigi Becali s-a rezumat doar la o întrebare cu privire la situaţia sa contractuală la Pandurii şi a spus că nu a fost pregătit să dea un răspuns partinului din Ghecea, dar, dacă va mai fi sunat, va avea un răspuns: „Peste două zile voi avea un răspuns clar pentru domnul Becali”, a fost promisiunea făcută de tehnicianul Pandurilor care însă lasă loc oricărui fel de speculaţii. Conştient de problemele pe care le-ar putea întâlni la Steaua, Grigoraş se pare că n-a uitat nici de cele de la Pandurii, tehnicianul rememorând la Sport.ro două dintre momentele neplăcute trăite la cârma echipei gorjene: „N-am avut emoţii anul acesta decât la începutul returului cu o neprogramare şi cu ameninţarea de a nu juca nici cu Dinamo şi l-am încheiat sub sceptrul încă uneia, cu Vasluiul. Două astfel de situaţii într-o jumătate de campionat eu zic că e destul…”, a mai declarat Grigoraş ca o atenţionare pentru conducerea Pandurilor.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.