RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Grigoraş: “Batin este un jucător care se va impune la Pandurii”

/ 11 iulie 2011

Petre Grigoraş nu a dorit prea mult să comenteze evoluţiile ultimei achiziţii a Pandurilor, atacantul Paul Batin, însă spune despre acesta că ar putea fi un jucător care să însemne ceva pentru gruparea târgujiană.

Tehnicianul Pandurilor crede că Batin mai are nevoie de meciuri pentru a se acomoda cu noii săi colegi: “Batin este un jucător care, cred eu, se va impune la Pandurii sau, cel puţin, va fi o soluţie bună pentru atacul pe care-l avem în acest moment. El abia a venit de câteva zile şi chiar dacă este român are şi el nevoie de o perioadă de adaptare. Am încredere că el va fi un jucător care-şi va pune amprenta pe jocul echipei în sezonul viitor”, a declarat Grigoraş pentru www.sportingorj.ro.

Batin a semnat cu Pandurii pentru un an, el fiind împumutat la echipa târgujiană de cei de la CFR Cluj, însă gorjenii îşi doresc ca din iarnă, dacă atacantul va confirma în turul campionatului, să-l transfere definitiv.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.