RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Pandurii testează un jucător care a trecut pe la Werder şi Arsenal

/ 6 iulie 2011

Pandurii va testa în Austria un jucător franco-portughez cu un CV mai mult decât interesant. Amaury Bischoff  este mijlocaş, are 24 de ani şi a trecut pe la Arsenal şi Werder Bremen.

Amaury Bischoff a fost transferat de la echipa a doua a celor de la Strasbourg la echipa secundă a nemţilor de la Werder Bremen. În Germania a stat trei ani, a jucat un singur meci pentru prima echipă a celor de la Werder, însă a făcut-o în Europa League jucând 15 minute contra celor de la Celta Vigo. De la Werder a trecut la Arsenal, dar nici Arsene Wenger nu i-a dat mai mult de un meci, Bischoff jucând 25 de minute contra celor de la Portsmouth. Din Anglia, Bischoff s-a transferat la Academica Coimbra, care după un singur meci l-a împrumutat în liga a doua la Aves. Anul trecut, jucătorul testat de Pandurii a revenit la Coimbra, acolo unde a jucat în nouă partide, doar în două dintre acestea fiind integralist.

Bischoff are câteva meciuri şi pentru echipa under 18 a Franţei şi pentru Portugalia U21.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.