RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Pandurii vor testa un jucător care le-a pus probleme într-un amical din Antalya

/ 15 iunie 2011

Jucătorul bosniac pe care Pandurii îl aşteaptă să dea probe, Saşa Kajkut, este un fost coleg al lui Vranjes la Borac Banja Luka.

Kajkut a primit referinţe bune din partea lui Vranjes, însă jucătorul bosniac nu este o necunoscută pentru Pandurii, echipa gorjeană jucând contra lui în această iarnă, în Antalya, atunci când bosniacul evolua în tricoul celor de la FK Baku. Azerii au câştigat acel meci cu 1-0, Kajkut a trimis balonul în bara porţii Pandurilor în finalul primei reprize, iar bosniacul a fost ţinut minte de oficialii gorjenilor.

Nici referinţele lui Vranjes şi nici meciul din iarnă nu sunt însă suficiente pentru Grigoraş, antrenorul Pandurilor declarând că Saşa Kajkut trebuie să demonstreze că merită să joace la Pandurii: “Trebuie să vină un jucător din Bosnia, fost coleg cu Vranjes. Dacă va corespunde va rămâne dacă nu va pleca. El va merge cu noi în cantonamentul de la Sibiu şi ne vom lămuri acolo dacă este sau nu o soluţie pentru noi. Vom avea acolo un meci amical, eu mi-am dorit două, dar se pare că nu vom avea cu cine pentru că echipele de liga a doua şi a treia încep mai târziu campionatul şi sunt în vacanţă. Nu vreau ca la Pandurii să mai ajungă ucători pe care să nu îi folosim. Nu vreau să aducem cantitate. Jucătorii care vor veni vor fi supuşi şi unor examene medicale de acum înainte”, a declarat Petre Grigoraş, antrenorul principal al echipei gorjene.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.