RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Ionuţ Badea: “Important e să aducem jucător care să intre din prima”

/ 2 septembrie 2010

Aflaţi în suferinţă în ceea ce priveşte atacul echipei, oficialii Pandurilor încearcă pe ultima sută de metri să facă măcar un transfer care să rezolve această problemă.

Ionuţ Badea a confirmat interesul echipei gorjene pentru un vârf de atac percutant, cu experienţă şi care să poată intra imediat în angrenajul echipei: “Căutăm un atacant, avem discuţii cu agenţi în acest sens. Dacă vom găsi un raport calitate preţ vom face demersuri mai departe. Dacă acest transfer va fi realizat trebuie să fie peste ce avem la ora actuală şi nu să aducem jucători care să nu fi jucat o perioadă de timp. Nu am timp pentru experienţe, important e să aducem jucător care să intre din prima”, a explicat antrenorul Pandurilor. Acesta nu a dorit să facă publice numele jucătorilor aflaţi în vizorul său: “Sunt în discuţii câteva nume, dar nu le pot da decât după ce se va realiza transferul. Sunt şi români şi străini pe această listă. Sunt jucători pe care i-am urmărit şi alţii pe care îi ştiu de ceva vreme”, a mai declarat Ionuţ Badea.

www.sportingorj.ro

Comentează!

2 Comentarii până acum

  • bossu spune:

    Ce iti mai trebuie atacant? nu mai ai timp sa il utilizezi pt ca ne vei parasi!!

  • alin spune:

    Badea n-are ce antrena, la fel ca alti antrenori care vor veni la Targu-Jiu. Sa intre sa joace si sa antreneze santajistul de CONDESCU. Din cati antrenori au venit la PANDURII niciunul nu a facut mare branza pentru ca Marin a facut echipa, Marin a luat banii de pe urma transferurilor dubioase facute cu Adrian Ilie. Stiu ca presa sportiva e controlata de Condescu, stau ziaristii pe la usi ca niste ca niste catei

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.