RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Pandurii îl testează pe bosniacul Bosko Stupic – VIDEO

/ 29 ianuarie 2011

Pandurii au disputat un prim meci în Antalya, dispunând cu 3-2 de o selecţionată under 23 a Ungariei într-un meci în care a fost testat şi un atacant bosniac.

Bosko Stupic a jucat pentru Pandurii în repriza a doua a meciului disputat sâmbătă de echipa gorjeană şi speră să-l convingă pe Petre Grigoraş că reprezintă o soluţie viabilă pentru atacul pandur. Bosko Stupic, jucător impresariat de Zvonko Milojkovic, are 26 de ani şi 1,92 m şi a jucat în ultima perioadă în Macedonia, pentru Sileks Kratovo (83 de meciuri şi 37 de goluri) şi Vardar Skopje (12 meciuri şi 9 goluri), iar în 2010 a evoluat în tricoul celor de la NK Istra, în 14 partide reuşind să înscrie 7 goluri.

Victoria din primul meci de verificare din Antalya au fost înscrise de Cardoso, Pintilii şi Brata, Grigoraş folosind în prima repriză o echipă apropiată de cele folosite în turul campionatului, în vreme ce partea a doua a fost ce în care tinerii şi rezervele au fost introduse pe teren. Conrado, Militaru şi Voinea nu au fost folosiţi, ei antrenându-se separat, în vreme ce Mingote şi Voiculeţ sunt încă în perioada de recuperare.

Vezi aici clipul de prezentare al lui Bosko Stupic:

www.sportingorj.ro

Comentează!

1 Comentariu până acum

  • alin spune:

    Pe DVD nu exist atacant sa nu marce goluri…a jucat la echipe anonime,a intalnit adversari de tot rasul pe stadioane de toata jena…Totusi sper sa-l convinga pe Grig si sa marcheze 6 goluri in acest retur pt.Pandurii.Eu m-as multumi cu atat…

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.