RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Pandurii testează un nou portar, pe Horvat de la Mureşul Deva

/ 13 ianuarie 2011

Cum încă nu au căzut la pace cu cei de la Voinţa Sibiu în privinţa revenirii lui David Lazar, cei de la Pandurii au apelat la o soluţie de rezervă pe ultima sută de metri.

Tânărul portar Pavel Adrian Horvat de la Mureşul Deva a fost chemat de cei de la Pandurii, iar acesta nu a stat prea mult pe gânduri, a urcat în maşină, la ora 9 era la stadion gata de antrenament, iar la prânz era deja în autocarul echipei gorjene ce făcea deplasarea la Poiana Braşov.

Horvat are 20 de ani şi a jucat în turul campionatului 8 meciuri pentru Mureşul Deva, echipă care a terminat turul pe locul 12 în seria a doua a ligii secunde. Tânărul portar devean a fost convocat la ultima acţiune a lotului de tineret al lui Emil Săndoi, iar în vizorul Pandurilor este de doi ani, el fiind remarcat de Robert Bălăeţ şi Siviu Lung la un meci amical susţinut pe terenul sintetic.

www.sportingorj.ro

 

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.