RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Batin, foarte aproape de Pandurii

/ 28 mai 2011

Conducerea Pandurilor a confirmat nu doar interesul pentru Paul Batin, ci şi faptul că atacantul este foarte aproape de a semna cu echipa târgujiană.

Paul Batin a fost aproape de Pandurii şi în vară, însă se pare că acum se va şi rezolva aducerea sa la echipa gorjeană: „În mare, este rezolvată aducerea lui Batin la Pandurii. Suntem foarte, foarte aproape, la câţiva milimetri. E vorba doar de acceptarea unei eşalonări de plată. Noi mai avem de luat bani din transferul lui Matei şi vrem să legăm ratele pentru Batin de banii pe care-i vom lua de la Steaua”, a declarat pentru www.sportingorj.ro preşedintele executiv al Pandurilor, Eugen Pârvulescu. Acesta a mai spus că aducerea clujeanului la Pandurii este dorinţa lui Grigoraş: „Dorim să-l luăm pe Batin definitiv, nu sub formă de împrumut. Grigoraş şi-l doreşte mult şi a spus că dacă i-l aducem pe Batin şi nu mai pierdem niciunul dintre jucătorii de bază, nu mai vrea nimic. Batin îşi doreşte foarte mult să vină la Pandurii, să lucreze cu Grigoraş. Am discutat şi are încredere în proiectul pe care îl avem pentru sezonul viitor, unul în care vrem mult mai mult”.

Paul Batin a început sezonul împrumutat la Gaz Metan Mediaş, dar a revenit la CFR Cluj din etapa a VI-a, când debutat în liga I jucând un minut chiar contra Pandurilor. Apariţiile sale în echipa ardeleană au fost sporadice până spre finalul sezonului, atunci când Minteauan i-a dat mai multă încredere titularizându-l în meciurile cu Unirea Urziceni şi Dinamo, partide în care a şi marcat, cel de-al treilea gol înscris de acesta în sezonul recent încheiat fiind marcat în poarta celor de la Astra Ploieşti. În sezonul trecut, Paul Batin a evoluat în liga secundă, la UTA, acolo unde în 28 de meciuri a marcat de 13 ori.

În legătură cu doleanţa exprimată de tehnician, aceea ca de la echipa gorjeană să nu plece niciun jucător de bază în această vară, Pârvulescu spune că Pandurii dispune de mijloacele necesare ca aceşti jucători să fie opriţi la Târgu Jiu: „100% ne putem ţine jucătorii şi în sezonul viitor. Vrem să facem ceva în noul campionat şi pentru asta avem nevoie de toţi jucătorii, aşa că nu va pleca nimeni”, a mai declarat preşedintele executiv de la Pandurii.

www.sportingorj.ro

Comentează!

1 Comentariu până acum

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.