RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Gabi Matei: „Sunt foarte fericit că am reuşit să ajung la cea mai bună echipă din ţară”

/ 6 ianuarie 2011

Gabi Matei spune că va încerca să rămână cu piciorele pe pământ chiar dacă aceste sărbători de iarnă i-au adus un cadou foarte frumos, acela de a semna cu o echipă de calibrul Stelei.

„Sunt foarte fericit că am reuşit să ajung la cea mai bună echipă din ţară. Vreau să rămân cu picioarele pe pământ. La momentul de faţă nu sunt foarte pregătit să joc la o echipă atât de mare, de asta am şi ales această variantă, să joc în continuare la Pandurii până la vară”, a declarat Gabi Matei pentru www.sportingorj.ro la puţin timp după perfectarea transferului său la Steaua. Tânărul fundaş de 21 de ani a mai declarat că un rol important în rămânerea sa la Pandurii până în vară îl are antrenorul Petre Grigoraş: „Ţin foarte mult la părerea lui Petre Grigoraş, l-am ascultat şi am ales să joc la Pandurii şi în retur ţinând cont de sfaturile sale, aşa cum o voi face şi de acum înainte. Sunt un jucător ascultător, mai am multe de învăţat, aşa că voi asculta în continuare sfaturile sale”, a mai declarat Gabi Matei.

Gabi Matei a ajuns în vară la Pandurii odată cu majoritatea jucătorilor de la Internaţional Curtea de Argeş, echipă care s-a retras din Liga I făcând astfel loc echipei gorjene în primul eşalon în acest sezon competiţional. Matei a jucat titular în 17 din cele 18 partide disputate de Pandurii în turul campionatului, lipsind o singură etapă din cauza unei rupturi fibrilare.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.