RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Gabi Matei a fost vândut Stelei, dar rămâne la Pandurii până în vară

/ 6 ianuarie 2011

Fundaşul dreapta al Pandurilor, Gabi Matei, a devenit din această după-amiază stelist cu acte în regulă, el semnând un contract pe cinci ani cu formaţia bucureşteană.

Chiar dacă el este jucătorul Stelei, până în vară el va rămâne la Pandurii pentru a ajuta echipa gorjeană să se salveze de la retrogradare. Petre Grigoraş, antrenorul Pandurilor, a declarat pentru GSP TV că jucătorul are reale calităţi, dar ar putea fi totuşi prea crud pentru bătăliile de la Steaua: „Eu am lucrat puţin cu el, dar pot să spun despre Matei că are o capacitate de efort deosebită şi calităţi foarte bune. Am discutat de câteva ori cu el în această pauză şi am spus că pentru el ar fi bine să mai joace cel puţin o jumătate de an la Pandurii. Am spus cel puţin, dar eu cred că ar fi avut nevoie de încă un an pentru a putea spune că este călit  pentru o luptă pentru titularizare cum este la Steaua. Este imposibil să refuzi o echipă ca Steaua, dar mi-e teamă să nu fie prea crud”, a declarat Grigoraş după anunţarea transferului jucătorului la Steaua.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.