RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Grigoraş: “Nu cred că Astra e o echipă mai bună decât CFR-ul”

/ 25 septembrie 2011

Tehnicianul Pandurilor, Petre Grigoraş, crede că echipa sa porneşte cu prima şansă în faţa echipei prahovene, dar pentru a obţine un nou succes este nevoie ca toţi jucătorii săi să evolueze la capacitate maximă.

Grigoraş ştie că la Astra va avea de anihilat o serie de jucători cu calităţi remarcabile: “Sunt mai mulţi jucători de care trebuie să ne temem la Astra. Sunt o echipă solidă şi sunt mulţi jucători periculoşi atât pe fază de apărare, unde au un joc destul de precis, fără să fi luat gol din fază fixă în ultimele cinci etape, o echipă care se apără bine şi care are jucători de viteză, un Strătilă, un Fatai, un Udoji sau un Miranda, jucător care e jucătorul care câştigă cele mai multe dueluri aeriene din ţară, un jucător deosebit de util chiar dacă nu marchează foarte des. Va trebui să jucăm 11 contra 11, adică toţi jucătorii noştri să joace la capacitate maximă şi atunci putem să avem câştig de cauză”, a declarat antrenorul echipei gorjene. Chiar dacă vede în Astra o echipă solidă, iar ploieştenii au trecut recent de CFR Cluj în Cupa României, Grigoraş spune că echipa ardeleană este mai puternică şi, după ce Pandurii au învins cu 2-0 pe CFR la Târgu Jiu, echipa sa se poate impune şi în faţa celor de la Astra, dar cu condiţia de a evolua în aceeaşi manieră: “Dacă ne vom crede învingători de la început şi vom intra cu nasul pe sus, nu avem nicio şansă. Dacă ne vom lupta cu seriozitate, aşa cum am făcut-o cu CFR-ul, nu cred că Astra e o echipă mai bună decât CFR-ul, şi toată echipa va juca la capacitate maximă, sunt convins că putem câştiga”, a mai declarat Grigoraş.

www.sportingorj.ro

 

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.