RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Pandurii au demarat discuţiile pentru prelungirea contractului lui Rusu

/ 4 iulie 2011

Adrian Rusu mai are contract doar un an cu Pandurii, dar oficialii echipei gorjene îşi doresc prelungirea înţelegerii cu fundaşul arădean.

„Am avut o discuţie cu domnul Pârvulescu şi vom vedea dacă vom ajunge la o înţelegere cu privire la un nou contract. Dorinţa mea este să fie bine, să fiu respectat în continuare şi probabil ne vom înţelege”, a declarat Rusu despre situaţia sa contractuală şi despre posibilitatea ca din vara viitoare să joace tot la Târgu Jiu. Fundaşul dreapta ştie că-l aşteaptă o luptă dură cu Pleaşcă pentru postul de titular, dar nu se teme şi acceptă această nouă provocare cu s-a întâmplat şi în trecut, atunci când lupta pentru un loc în primul unsprezece al Pandurilor cu Rus, Martinovic sau Popete: „O să fie tare lupta pentru postul de titular cu Pleaşcă. Sper ca cel care va fi mai în formă să joace”, a mai spus Rusu.

Deşi nu a mai găsit decât o parte dintre colegii pe care-i lăsase la Pandurii atunci când a plecat la Braşov, Rusu spune că nu are probleme de readaptare: „Am stat trei ani aici, înainte să plec la Braşov, şi din punct de vedere al acomodării nu este foarte, foarte greu. Sunt mulţi colegi noi, dar care m-au primit foarte bine. Este un colectiv foarte unit şi foarte bun şi cred că nu vor fi probleme”.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.