RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Rusu s-a despărţit cu greu de fiul său înaintea plecării în cantonament

/ 4 iulie 2011

Rusu s-a “rupt” cu greu de soţie şi fiu înainte de plecarea în cel de-al doilea cantonament pe care Pandurii îl va efectua în această vară.

“Despărţirea de familie e cea mai grea în perioada asta, dar n-avem ce face. Asta e situaţia şi trebuie să trecem şi prin clipele astea. Vor fi două săptămâni după care ne vom reîntâlni şi vom sta mai mult timp împreună. I-am dat fiului meu ceva care să-i fie aproape în locul meu şi am vorbit puţin cu el. E greu să înţeleagă lucrurile astea, e la vârsta la care pricepe şi are şi el sentimente”, a declarat Adrian Rusu imediat după despărţirea temporară de familie pentru cantonamentul din Austria. Fundaşul Pandurilor spune că pentru el şi meciurile amicale sunt foarte importante şi îşi doreşte cît mai multe victorii în Austria: „Pentru mine contează şi rezultatele din amicale. Sunt un tip căruia îi place să câştige orice meci. Personal aş vrea să le câştigăm pe toate. Numai aşa putem câştiga şi încredere şi pe mai departe să avem un moral bun”, a mai declarat Adi Rusu.

Rusu a revenit în această vară de la FC Braşov, acolo unde a evoluat un szon sub formă de împrumut, la cererea expresă a lui Petre Grigoraş, care şi-a dorit o concurenţă foarte mare pe postul de fundaş dreapta între acesta şi Marian Pleaşcă, jucător care a făcut pasul spre Liga I abia în sezonul trecut.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.