RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Braşovul nu l-a lăsat pe Rusu în primul cantonament al Pandurilor

/ 20 iunie 2011

Adrian Rusu este menţionat de antrenorul Petre Grigoraş printre marile câştiguri ale Pandurilor faţă de sezonul trecut, asta deşi fundaşul nu a ajuns încă la echipa gorjeană şi va rata cantonamentul de la Sibiu.

“Rusu nu poate să vină la noi pentru că până pe 30 iunie are contract cu FC Braşov. Cu toate că noi l-am lăsat un an de zile gratuit nu au vrut să ni-l dea cu 10 zile mai devreme. O să vină în cantonamentul din Austria”, a declarat cu regret Grigoraş, care l-ar fi vrut pe Rusu încă din cantonamentul de la Sibiu. Tehnicianul pandurilor nu-i va avea la Sibiu nici pe Ciprian Brata, care a făcut o operaţie de deviaţie de sept şi este încă în perioada de refacere, şi pe Daniel Popescu şi Albert Voinea, plecaţi la loturile naţionale under 18 şi under 19.

La Sibiu, Pandurii a deplasat următorul lot de jucători: Lazar, Mingote, Horvat, Pleaşcă, Popete, Chiricheş, Tătaru, Rada, Grecu, Cardoso, Alexandru Vlad, Viera, Voiculeţ, Băcilă, Vranjes, Nistor, Pintilii, Avramescu, C. Cristea, Unguru, O. Bucur, Lemnaru, Stromajer şi Alex Grigoraş.

www.sportingorj.ro

Comentează!

2 Comentarii până acum

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.