RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Pandurii pleacă azi în primul cantonament

/ 20 iunie 2011

De astăzi, Pandurii vor schimba cartierul general şi până pe 1 iulie elevii lui Grigoraş se vor pregăti la Sibiu şi Cisnădie.

„O să-i aştepte un cantonament foarte greu. Câte două antrenamente zilnic din care unul cu accent fizic, dar nici cel cu minge, pentru că avem teren foarte bun, nu o să fie floare la ureche. Va fi ceva special. Acum le-am lăsat puţină libertate, dar de luni începe calvarul”, a declarat Grigoraş despre primul cantonament pe care-l vor efectua Pandurii în această vară.

Grigoraş şi-a fixat şi o altă ţintă pentru cantonamentele din această vară, tehnicianul Pandurilor dorindu-şi să fenteze accidentările jucătorilor săi: „E o perioadă foarte delicată şi îmi doresc ca toţi jucătorii să facă perioada de pregătire. Să nu mai avem ghinionul din iarnă când după primul cantonament am pierdut trei-patru jucători pe termen lung. Aţi văzut că am intrat destul de greu în retur. Şi-a pus amprenta lipsa de pregătire, dar cu timpul şi-au intrat în ritm.

Dacă vor fi sănătoşi vom începe campionatul bine”, a mai spus antrenorul Pandurilor.

În perioada cantonamentului de la Sibiu, Grigoraş a declarat că va încerca să joace şi un meci amical, asta deşi şi-ar fi dorit chiar mai multe, lucru imposibil datorită faptului că echipele din ligile inferioare abia au intrat în vacanţă şi este foarte greu de găsit adversari în această perioadă în România.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.