RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Arrieta a intrat în cantonament cu Pandurii II

/ 17 ianuarie 2011

Pandurii II sunt în cantonament la Hotel Sport din Târgu Jiu, antrenorul Gabi Zahiu având sub comanda sa în această perioadă 27 de jucători.

Tehnicianul “pandurilor mici” spune că deşi au lipsit ieri de la antrenamente, în curând vor face joncţiunea cu lotul şi o parte din jucătorii refuzaţi de Grigoraş la prima echipă, primul intrat în cantoinament fiind spaniolul Arrieta: “Arrieta s-a alăturat echipei a II-a, a intrat în cantonament, iar Chibulcutean a fost învoit o zi pentru a-şi rezolva unele probleme, iar de marţi va fi şi el în cantonament cu echipa. Ilie Iordache, am înţeles că şi-ar fi găsit echipă, de asta nu este cu noi. Adrian Iordache şi Orac sunt la Bucureşti pentru că sunt accidentaţi şi au mers la Pompiliu Popescu. În funcţie de diagnostic vom vedea dacă intră sau nu în programul echipei. În acest moment am 27 de jucători în cantonament, dintre aceştia 7 fiind juniori”, a declarat Gabi Zahiu.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.