RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Aglomeraţie la antrenamentele celor de la Pandurii II

/ 20 iulie 2010

Antrenamentele celor de la Pandurii II sunt o adevărată nebunie. Antrenorul Gabi Zahiu este nevoit să facă antrenament cu circa 50 de jucători, celor pe care el i-a oprit pentru a face lotul pentru noua stagiune alăturându-li-se şi jucătorii respinşi de la prima echipă.

La antrenamentul de ieri seară al echipei a doua a Pandurilor, desfăşurat la aceeaşi oră cu cel al primei echipe, au luat parte şi o serie de jucători ce nu mai fac parte din planurile lui Ionuţ Badea. Florin Popete, Mădălin Murgan, Mugurel Dedu, Ibon Perez Arrieta şi Cosmin Tilincă au fost primiţi de Gabi Zahiu la antrenamentele echipei a doua, acolo unde s-au întâlnit şi cu tinerii propuşi pentru promovare în timpul scurtului mandat al lui Marius Baciu: Rada, Tătaru, Pleaşcă, Diaconu, Militaru, Stanciu, Avramescu şi Voinea, jucători care după ce au visat cu ochii deschişi la liga a II-a acum nu ştiu în ce ligă vor evolua cu Pandurii II.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.