RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Pandurii pleacă de mâine la Craiova

/ 4 aprilie 2011

Având în vedere programul dens pe care Liga I îl oferă echipelor în această perioadă, în luna aprilie fiind programate nu mai puţin de şapte etape, Pandurii au ales ca în această săptămână să petreacă la Târgu Jiu doar două zile.

Antrenorul Petre Grigoraş a stabilit programul Pandurilor pentru această săptămână, echipa gorjeană urmând a pleca mâine seară la Craiova: „Am decis să plecăm de mâine, să facem un mic sacrificiu pentru că aceste etape sunt foarte importante. Nu decisive, dar ele pot influenţa în mare măsură lupta pentru salvarea de la retrogradare. Vom pleca mâine seară, după antrenament vom mânca şi vom pleca, la Craiova urmând doar să dormim şi să facem un antrenament miercuri. Nu vom mai reveni la Târgu Jiu după meciul de la Craiova vom merge direct la Severin pentru a ne pregăti pentru celălalt meci, cel cu Victoria Brăneşti”, a declarat tehnicianul Pandurilor.

Grigoraş speră ca prin această măsură, de a menţine echipa în cantonament, să reuşească să ceea ce a făcut şi în cantonamentul de la Sibiu: „Ne-a prins foarte bine perioada petrecută la Sibiu şi Cisnădie. Am stat împreună, am discutat şi ne-am antrenat foarte bine, pe terenuri bune”, a completat antrenorul gorjenilor.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.