RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Pandurii riscă să joace cu tribunele goale cu Craiova

/ 8 septembrie 2010

Lipsa funcţionării sitemului de turnichete care să asigure accesul pe Stadionul Municipal ar putea duce la disputarea meciului cu Universitatea Craiova cu porţile închise.

Clubul Pandurii are o restanţă financiară către firma care a montat sistemul de turnichete, iar acestă firmă s-a adresat LPF în vederea recuperării sumei. Liga Profesionistă de Fotbal a dat un termen limită Pandurilor de a avea funcţional sistemul de turnichete pentru 9 septembrie, lucru menţionat în procesul verbal de omologare a Stadionului “Municipal”.

“Dacă se va dovedi că turnichetele nu funcţionează, clubul Pandurii riscă ori nedisputatea jocului, decizie care se ia pentru situaţii mai grave, ori desfăşurarea meciului fără spectatori. Doar L.P.F. poate hotărî, noi comisia doar consemnăm în acest raport ce identificăm pe teren”, a declarat şeful Inspectoratului de Jandarmi Gorj, Florin Popescu.

Oficialii Pandurilor sunt siguri că până la ora disputării partidei cu Universitatea Craiova problema turnichetelor va fi rezolvată: “Turnichetele o să funcţioneze până la ora jocului cu Craiova. Avem un contract semnat, totul e în regulă. Până la sfârşitul săptămânii sistemul o să fie funcţional”, a spus directorul administrativ al clubului Pandurii, Ion Rădoi.

Liga Profesionistă de Fotbal acordă o importanţă deosebită meciului de la Târgu Jiu dintre Pandurii şi Unversitatea Craiova, fapt dovedit de faptul că supervizor la această întâlnire va fi chiar Dumitru Dragomir, preşedintele LPF.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.