RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Pandurii nu mai pleacă la Herculane

/ 14 februarie 2011

Conducerea Pandurilor a decis să anuleze în ultima clipă cantonamentul pe care trupa lui Petre Grigoraş trebuia să-l facă la Herculane, oficialii gorjenilor invocând condiţiile proaste de antrenament şi de refacere pe care echipa le-ar fi avut la Herculane.

„Am fost la Herculane pentru a vedea care sunt condiţiile de acolo şi ceea ce am văzut ne-a făcut să luăm decizia de a rămâne la Târgu Jiu. Terenul pe care urma să ne antrenăm acolo este mai prost decât suprafaţa de joc de pe terenul principal de pe Municipal, în plus nu aveam condiţii de refacere şi de recuperare”, a declarat pentru www.sportingorj.ro Robert Bălăeţ, directorul sportiv al Pandurilor. Acesta a mai menţionat că Pandurii vor mai juca la Drobeta Turnu Severin un singur joc: „Vom juca acolo doar meciul cu Gaz Metan CFR Craiova, pe 20 februarie. Pentru data de 17 februarie am decis să jucăm la noi, acum urmează să vedem dacă cei de la FC Drobeta vor fi dispuşi să vină ei la noi, dacă nu vor veni, avem variante. Avem echipe din Liga a III-a cu care să putem să facem un joc amical, Jiul Rovinari, Minerul Motru, Minerul Mătăsari şi chiar echipa a doua a Pandurilor”, a mai spus Bălăeţ.

În acest moment nu se ştie care va fi locaţia în care se va desfăşura partida de joi, însă după ce s-a ajuns la concluzia că la Târgu Cărbuneşti nu sunt condiţii la vestiare, lipsind apa caldă, iar la Rovinari, pe stadionul Tineretului, suprafaţa de joc nu este în acest moment una care să ajute la un astfel de meci de verificare, cel mai probabil acest meci se va juca pe Stadionul „Municipal” din Târgu Jiu.

www.sportingorj.ro

 

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.