RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Rusu, pe bară pentru cel puţin o săptămână

/ 2 martie 2010

Adrian Rusu a declarat forfait pentru meciul cu Universitatea Craiova datorită unei accidentări stupide la ultima fază a meciului cu FC Vaslui.

Fundaşul Pandurilor, folosit în ultima vreme mai mult ca fundaş dreapta, iar la ultima partidă chiar fundaş stânga, avea şansa să revină pe postul favorit cel de fundaş central la meciul cu Universitatea Craiova beneficiind de suspendarea lui Martinovic. Din păcate, ultima fază a meciului de la Vaslui a fost cu ghinion pentru Rusu: „A fost o centrare a lui Lazic, eu am încercat o recentrare şi în acel moment mi-a fugit genunchiul. M-am ales cu o întindere de ligamente. Această entorsă a genunchiului stâng mă obligă la o săptămână de repaus. Medicul mi-a spus că voi resimţi dureri cam două săptămâni”, a declarat fundaşul padur pentru www.sportingorj.ro .

Situaţia Pandurilor pe acest post devine una critică, antrenorul Liviu Ciobotariu fiind nevoit acum să apeleze la Tătaru, jucător promovat în această iarnă de la echipa a doua, alături de Martinovic, suspendat, şi Rusu, accidentat, şi Murgan, jucător care a mai fost folosit pe postul de fundaş central în situaţii de acest gen, este şi el suspendat ca urmare a cumulului de cartonaşe galbene, la Vaslui încasându-l pe cel de-al şaptelea din acest sezon.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.