RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Grigoraş: „Pe Batin îl aştept să fie un jucător esenţial”

/ 19 iulie 2011

Petre Grigoraş îşi pune mari speranţe în tânărul atacant adus în această vară de la CFR Cluj, Paul Batin fiind aşteptat de tehnician să demonstreze încrederea ce i-a fost acordată.

„E prematur acum să spun dacă va fi sau nu surpriza plăcută a Pandurilor în noul sezon. El a jucat în câteva meciuri, s-a descurcat destul de bine, dar pentru a dovedi că nu ne-am înşelat va trebui să înscrie cât mai multe goluri în partidele pe care le va juca la Pandurii. Sper să joace titular, de asta l-am adus. Nu l-am adus la număr. Am încredere în el, e un băiat muncitor, care s-a acomodat destul de repede pentru că Pandurii este o familie care s-a format şi care l-a adoptat foarte bine. Ca şi Lemnaru, pe care l-am luat acum definitiv şi care a devenit deja gorjean, şi pe Batin îl aştept să fie un jucător esenţial în campionatul viitor”, şi-a expus Grigoraş aşteptările în ceea ce priveşte noul vârf al echipei gorjene.

La rândul său, Batin îşi doreşte să fie sănătos şi să poată să nu-i dezamăgească pe cei care au insistat ca el să ajungă la Pandurii: „Trebuia să ajung mai repede la Târgu Jiu, dar e bine şi acum. Sper să fie într-un ceas bun. M-au convins oamenii de aici, echipa, domnul antrenor şi sper să fie bine. Vreau doar să fiu sănătos şi să joc cât mai bine. Nu ştiu dacă-i mai uşor cu Lemnaru şi Stromajer decât cu Kapetanos şi Bastos. Important e că aici am mai multe şanse. Vreau să profit de această şansă. Aici am fost dorit şi am vrut şi eu să vin aici”, a declarat Paul Batin.

 www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.