RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Pustai și-a dat acordul pentru transferul lui Maxim

/ 31 ianuarie 2013

Antrenorul Pandurilor, Cristi Pustai, i-a dat acceptul său președintelui Marin Condescu de a-l vinde pe Maxim la Stuttgart.

condescu plasa            Președintele gorjenilor spune că Pustai și-a dat seama că-I va fi greu să-l mai poată motiva pe jucător dacă acesta ar fi ratat transferul în Bundesliga: „Maxim nu a fost transferat până când Pustai a spus că cea mai bună soluţie este să plece. Eu nu am vrut să plece, dar a te pune contra, aşa cum a făcut el cu Steaua, nu era bine nici pentru club şi nici pentru el. Pustai mi-a spus că pe Maxim nu mai are cum să-l motiveze, dacă se gândește la Sttutgart. Era şansa lui să ajungă acolo, să ajungă titular. Vorba domnului primar, în Germania se vorbeşte de Pandurii, toată lumea e câştigată. Eu cred că momentul cel mai bun era după disputarea celor două jocuri amicale ale naționalei. Dacă dădea două goluri, cota lui ar mai fi crescut, dar se încheia perioada de transferări în Germania”, a declarat Marin Condescu.

Vânzarea lui Maxim este considerată o bună afacere făcută de gorjeni, care au dat doar 10.000 de euro pentru achiziționarea jucătorului: „Pe Maxim am dat 10 mii de euro, asta înseamnă afacere, aduci ieftin şi vinzi scump. Pe Djakpa am dat 100 de mii şi l-am dat cu un milion de euro”, se laudă Condescu, care precizează că și fără Maxim, echipa va avea același obiectiv: „Obiectivul rămâne același, locurile 1-4 și fără Maxim. Am adus jucător în schimb, Predescu joacă și el în spatele vârfurilor. O să mai vină, sunt mulți în probe, nu ştiu câţi rămân”, a mai spus Condescu.

 www.sportingorj.ro

 

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.