RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Nu toată lumea plânge după transferul lui Florin Stângă la Xanthi Skoda

/ 13 ianuarie 2010

Nu toată lumea plânge după transferul lui Florin Stângă la Xanthi Skoda, în lotul Pandurilor fiind şi jucători care se bucură, din diferite motive, că fostul căpitan a părăsit echipa gorjeană.

Atacantul Raskovic a fost tranşant şi a declarat că nu-i pare rău că a pierdut un coleg precum Stângă: „Sunt chiar bucuros că a plecat pentru că are 32-33 de ani şi cred că este un lucru bun pentru el pentru că fiecare dintre noi joacă pentru bani. Era probabil o ultimă ocazie pentru el pentru a prinde un astfel de contract”, a spus plavul din atacul Pandurilor despre plecarea lui Florin Stângă.

Un alt jucător care se bucură de plecarea fostului căpitan este tânărul Avrămescu, acesta putând profita direct de locul liber lăsat de Stângă la mijlocul terenului: „Îmi place să evoluez la închidere şi plecarea lui Stângă este o şansă mare pentru mine de care sper să profit. Stângă era modelul meu dintre jucătorii din România, şi ca om şi pe teren, acum că el a plecat, nu pot spune că mai am vreunul. De afară îmi plac Macherano şi Xavi”, a declarat tânărul jucător al Pandurilor căruia i s-a deschis o mare poartă către performanţă, ocazie de care trebuie să profite la maxim atât el cât şi ceilalţi tineri jucători luaţi în pregătire cu echipa mare.

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.