RSS post comments feeds rss email feeds twitter

„Ne cerem scuze faţă conducătorii, jucătorii şi spectatorii din Târgu Jiu”

/ 29 august 2014

Clubul de baschet Timba Timişoara a ţinut să facă, prin intermediul paginii de facebook, mici precizări legate de nedisputarea partidei amicale de la Târgu Jiu.

„În urma declaraţiilor acordate de domnul Claudiu Alionescu, antrenor secund al Energiei Târgu Jiu, site-ului www.totalbaschet.ro, clubul nostru doreşte să facă următoarele precizări. Lotul echipei este decimat de accidentări după amicalul cu Spartak Subotica: Vedran Nakic, Daniel Pătru şi Alin Andrieş nu s-au antrenat în ultimele zile, iar Billy Baptist a suferit o contuzie la genunchi, prezenţa sa pe parchet la jocul cu Oradea fiind încă sub semnul întrebării. De menţionat faptul că intenţia noastră de a anula amicalul de la Târgu Jiu a fost comunicată luni, jocul cu sârbii de la Subotica având loc duminică seara. Meciul cu CSM Oradea se va juca doar pentru că mai avem jucători în try out, iar antrenorul Bogdan Murărescu doreşte să îi vadă într-un meci amical, însă un al doilea joc consecutiv ar fi, practic, imposibil din cauza multiplelor accidentări ale jucătorilor noştri. Ne cerem scuze faţă conducătorii, jucătorii şi spectatorii din Târgu Jiu pentru situaţia creată şi îi asigurăm de tot respectul nostru.

Conducerea BC Timba Timişoara”, aşa arată mesajul apărut pe cunoscuta reţea de socializare.

În urma celor postate de conducerea bănăţeană, site-ul nostru doreşte să facă şi el următoarea precizare: Antrenorul secund al Enegiei, Claudiu Alionescu, nu a acordat niciun fel de declaraţie site-ului www.totalbaschet.ro. Acesta a vorbit vizavi amânarea partidei amicale în conferinţa de presă, organizată ieri la Sala Sporturilor din Târgu Jiu.

www.sportingorj.ro

Comentează!

1 Comentariu până acum

  • NICU spune:

    STIE CINEVA DACA IN SEARA ASTA (30.08.2014) ESTE MECI DE BASKET SAU ANTRENAMENT ( la care sa poata asista si publicul) ?

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.