RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Jucătorii de la CSŞ Târgu Jiu, soluţii pentru centrele baschetbalistice din România

/ 21 iulie 2014

La scurt timp după câştigarea celui de-al treilea titlu naţional, interesul pentru tinerii baschetbalişti gorjeni este unul extrem de ridicat.

bucurie2

Echipa de baschet a Clubului Sportiv Şcolar Târgu Jiu are în palmares trei titluri de campioană, respectiv două titluri de vicecampioană, ultimul trofeu câştigat de echipa pregătită de Ionuţ Berca sosind în luna mai a acestui an. Dacă, deocamdată, eforturile tinerilor baschetbalişti au trecut neobservate de echipa fanion a oraşului, Energia Târgu Jiu, marile cluburi din ţara noastră se interează încă de pe acum de serviciile unor jucători precum Camil Berculescu, Silviu Sanda sau Adrian Vlad. Delăsarea totală oferită de conducerea clubului oltean, îi determină pe aceştia să „migreze” la echipele de juniori ale forţelor din baschetul masculin românesc. Astfel, după o scurtă perioadă de analiză asupra situaţiei existente, cu o ofertă concretă venită din partea clubului U BT Cluj-Napoca, Camil Berculescu a decis să semneze un contract cu grupa de under 17 a ardelenilor. La ora actuală, şi Silviu Sanda dispune de numeroase oferte, parafarea unei înţelegeri cu o echipă importantă din România fiind doar o chestiune de timp. În ceea ce-l priveşte pe Adrian Vlad, de-a lungul timpului, acesta a fost curtat şi el de cluburi puternice, preferând, cel puţin până la această dată, să rămână fidel echipei ce l-a consacrat în lumea baschetului juvenil românesc.

www.sportingorj.ro

Comentează!

2 Comentarii până acum

  • Felix spune:

    E strigator la cer ce se intampla la aceasta echipa……e rusinos sa l lasi pe un incapabil ca , Cumpanasu sa se ocupe de o echipa de baschet….dun cate stiu eu in urmatorul sezon trebuie sa avem un roman pe teren….junitorii nostri de exceptie incep sa pkece unul care unul….oare de ce????la anul o sa jucam tot cu vlaicu ca doar e gorjean de al nostru si o sa i dam 2500 de euro ca i merita…….pe noi ne intereseaza sa aducem cati mai multi americani sa le fam o groaza de bani si la sfarsit de sezon sa ne trezim pe locul 9 sau chiar 10…..ne am saturat sa va bateti joc de noi , ne am saturat sa venim la sala si sa nu avem si noi un localnic de calitate in echipa…..si sa nu mi spuneti ca l avem pe Bratoloveanu sau pe Gliga ca deja suntem penibili cu „prietenii astia cu sportivi”………de cand au plecat oamenii aia de la echipa numai prosti s au intamplat……doar Raut si Stroescu s au interesat de juniorii nostri…..doar ei doi iai faceau planuri sa i promoveze la echipa……sunteti o rusine pt orasul asta si pt echipa asta…..multumim Cumpansu …multumim Tarca…..voi astia cate mancati baschetul pe paine…….

  • sarpe spune:

    nu stiu ce sa zic….poate ca nu se vrea mai mult….trebuie sa luam in considerare si varianta asta…..pai sa fim sinceri .dupa cum arata echipa asta nu putem sa tragem alta concluzie……NU SE VREA MAI MULT…..cum sa lasi copiii aia sa plece si sa nu te intereseze de ei……dar daca e ramas cumpanasul asta la echipa mai mult n ai cum sa ceri…..PACAT

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.