RSS post comments feeds rss email feeds twitter

CSS Târgu Jiu, campioană naţională la baschet masculin U13

/ 3 aprilie 2011

Micuţii baschetbalişti târgujieni de la CSS au reuşit să câştige titlul naţional la categoria under 13 în urma turneului final disputat la Drobeta Turnu Severin, în finala competiţiei zdrobind cu 85-28 pe „Dan Dacian” Bucureşti.

Echipa antrenată de Gabriel Becheş a trecut fără probleme de toţi adversarii întâlniţi în acest sezon, iar pentru a avea un punct de reper cât mai real, principala contracandidată la titlu, campioana din sezonul trecut, U Mobitelco Cluj, a scăpat cel mai ieftin după meciul cu CSS Târgu Jiu fiind învinsă la 32 de puncte diferenţă.

Autori ai acestei performanţe extraordinare, care fiind îmbunătăţită faţă de sezonul trecut devine, de fapt o confirmare a valorii tinerilor jucători, sunt Alexandru Buzuloiu, Adrian Vlad, Radu Râşniţă, Camil Berculescu, Alex Berca, Horia Constantinescu, Cătălin Tilea, Alex Racoveanu, Eduard Bălcescu, Horia Homescu, Silviu Sanda, Alex Buju şi antrenorul Gabriel Becheş.

Performanţa deosebită reuşită de această generaţie aduce speranţa că, în cinci ani echipa de seniori ar putea beneficia de o serioasă infuzie de jucători localnici care să evolueze la Târgu Jiu în tricoul Energiei.

www.sportingorj.ro

Comentează!

4 Comentarii până acum

 • mihaela spune:

  FELICITARI PENTRU ACESTI COPII MINUNATI CARE AU MUNCIT FOARTE MULT PENTRU ACEASTA REUSITA.

 • Gigi spune:

  Felicitari echipei si dlui antrenor . Le dorim bafta si la turneul final de la U14 si sa se intoarca cu inca o medalie .

 • done spune:

  Bravo copiilor si felicitari domnului antrenor Gabriel Beches care de aproape 30 de ani, sper sa nu ma insel :), face acelasi lucru… mentine baschetul printre sporturile care se mai practica in orasul nostru.
  BTW… si o face asa cum trebuie. BRAVO!

 • lili spune:

  Felicitari echipei si in mod special lui Silviu Sanda( vad ca ti-au purtat noroc ghetele!!!!).. si poate dl. antrenor mai da niste lectii si pe la Constanta, ca aici baschetul e doar sport de intretinere, din pacate!!!!

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.