RSS post comments feeds rss email feeds twitter

CSS Târgu Jiu, în finala CN U13 de baschet masculin

/ 2 aprilie 2011

Tinerii baschetbalişti gorjeni de la CSS Târgu Jiu au măturat tot ce le-a stat în cale şi s-au calificat în finala Campionatului Naţional de baschet masculin rezervat juniorilor Under 13.

După victoria din primul meci din grupă, 78-14 cu Olimpic Baia Mare, CSS Târgu Jiu a învins pe Slam Bucureşti cu 89-20 şi s-a calificat de pe prima poziţie în sferturile de finală ale competiţiei, acolo unde au trecut fără probleme de Magic Bucureşti cu scorul de 95-22.

Calificaţi în semifinale, elevii lui Gabriel Becheş au avut ocazia de a se răzbuna pe cei de la U Mobitelco Cluj pentru finala pierdută anul trecut. „A fost un meci fără istoric. Am învins cu 89-57 şi vom juca finala cu învingătoarea dintre „Dan Dacian” Bucureşti şi Royal Fun Bucureşti, dar nu cred că vom mai avea probleme şi mâine munca noastră va fi încununată cu titlul de campioni. În meciul cu U Mobitelco am făcut un joc foarte bun în sferturile I şi II, am făcut un presing bun şi la pauză aveam 21 de puncte avans. Am rulat lotul, s-au apropiat la 14 puncte în sfertul trei, dar în ultimele zece minute am jucat din nou foarte bine şi ne-am mărit avansul la 30 de puncte”, a declarat pentru www.sportingorj.ro antrenorul celor de la CSS Târgu Jiu, Gabriel Becheş.

Finala Campionatului Naţional de baschet masculin rezervată juniorilor under 13 va avea loc mâine la Drobeta Turnu Severin la ora 13:00, iar antrenorul Gabriel Becheş speră ca la acest meci să ajungă şi cât mai mulţi gorjeni pentru a-i susţine pe micuţii baschetbalişti de la CSS Târgu Jiu: „Am vorbit şi cu Marius Vlaicu şi sperăm să profităm de faptul că Pandurii va juca tot mâine cu CFR Cluj la Severin pentru a avea la meciul de baschet cât mai mulţi gorjeni în sală”, a mai declarat antrenorul gorjenilor.

www.sportingorj.ro

Comentează!

1 Comentariu până acum

  • cosmin spune:

    CSS TG-JIU este noua CAMPIOANA NATIONALA LA U13
    FELICITARI ECHIPEI SI DOMNULUI PROFESOR GABRIEL BEKES.
    MULTUMIM PE ACEASTA CALE TUTUROR CELOR CARE AU FOST ALATURI DE ECHIPA DIN TG-JIU, IN SPECIAL FIRMEI ARTEGO TG-JIU, D-LUI DIRECTOR DAVID.
    NOTRE RESPECT!

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.