RSS post comments feeds rss email feeds twitter

CSS Târgu Jiu s-a calificat la Turneul Final de baschet masculin under 13 – GALERIE FOTO

/ 8 martie 2010

După ce a debutat la turneul semifinal pe care la organizat la Târgu Jiu cu o victorie clară, scor 75-35 cu MP Sport Timişoara, tinerii baschetbalişti de la CSS Târgu Jiu au câştigat şi jocurile celei de-a doua zile calificându-se astfel la turneul final.

În primul meci disputat duminică de elevii lui Gabriel Becheş, CSS Târgu Jiu s-a impus greu, abia după o repriză de prelungiri, în faţa celor de la ACS Dan Dacian Bucureşti, scor 76-72. Tinerii baschetbalişti gorjeni au avut o cădere puternică în sfertul al treilea, sfert câştigat de oaspeţi cu 13-20, dar au reuşit să revină în ultimele 10 minute, nu suficient însă pentru a câştiga fără a fi nevoie de timp suplimentar. CSS Târgu Jiu a câştigat repriza de prelungiri cu 7-3 şi avea să abordeze mult mai detaşat meciul ultim al turneului, cel cu CS Giants Deva, meci pe care l-a câştigat fără probleme, scor 61-39, antrenorul Gabriel Becheş rulând în această partidă, pe final, mai mult jucătorii ce au evoluat mai puţin la acest turneu.

După ce a câştigat turneul semifinal, organizat pe teren propriu, câştigând toate cele trei meciuri disputate, CSS Târgu Jiu priveşte cu încredere spre turneul final, un turneu pe care şi-ar dori să-l organizeze la Târgu Jiu, însă această hotărâre urmează a fi luată în viitor de federaţie, în funcţie de echipele calificate şi de cererile pe care le va primi.

CSS Târgu Jiu – CS Dan Dacian Bucureşti 76-72 (17-17, 15-13, 13-20, 24-19, 7-3)
Sala Polivalentă Târgu Jiu

CSS Târgu Jiu: Albieru (2), Vlad (44), Fleancu (6), Rogobete (14), Pănoiu, Sanda, Racoceanu, Berca (2), Buzuloiu, Bălcescu, Tilea (8). Antrenor: Gabriel Becheş.

CS Dan Dacian: Dobre (10), Olteanu, Năsturescu (25), Charif (22), Costea, Tudor (7), Varga, Corduneanu, Chitcă, Diculescu, Gridan, Constantin (8). Antrenor: Andrei Beaţu.

CSS Târgu Jiu – CS Giants Deva 61-39 (23-8, 11-8, 14-12, 13-11)
Sala Polivalentă Târgu Jiu

CSS Târgu Jiu: Albieru (5), Vlad (18), Fleancu (10), Rogobete (11), Pănoiu (4), Sanda (4), Racoceanu, Berca (3), Buzuloiu, Bălcescu (4), Tilea (2). Antrenor: Gabriel Becheş.

Giants: Golasie (1), Morar (4), Drecşan (7), Piticari (2), Marin, Manea, Nistor (13), Cernăianu (1), Arcoş (11). Antrenor: A. Ştefan.

Comentează!

7 Comentarii până acum

  • eduard spune:

    Bv copii! si felicitari domnului bekes…se pare ca inca avem un profesor de baschet la tg jiu…ce poate sa dea cativa jucatori pt viitor

    • done spune:

      cu domnul profesor Gabriel Bekes tot timpul am avut baschet la Targu Jiu. O parte din baietii care au dus Energia in A au trecut prin mana dumnealui si pentru ca acum sala este neincapatoare la meciurile Energiei se datoreaza in mare masura si dumnealui. Mult succes domn’ Profesor Bekes!

  • Fleancu Robert spune:

    Ce pot sa spun,meciul cu bucuresti a fost unul dintre cele mai grele meciuri din turneu,dar am putut obtine victoria chiar daca la sfarsitul sfertului 4 scoru era egal,noi am muncit si am castigat meciul in ultime 5 minute,prelungiri multumim si spectatorilor care au fost alatauri de noi si ne-au incuraj pt aceste victorii.

  • Oprea ileana spune:

    Felicitari Targu Jiu,
    Bravo Silviu Sanda- nepotul meu curajos si talentat;
    tot inainte spre victoria finala!

  • eduard spune:

    Sa nu uitam ca domnul profesor Bekes a avut intotdeauna rezultate la juniori…nu stiu cat i se datoreaza ce se intampla la div A..important este ca si a facut treaba si promoveza baschetul juvenil..se pare cu succes daca ne uitam la 2-3 dintre acesti copii pe care speram anii urmatori sa i vedem in lot la div A …ca momentan am vazut ca exista 2 juniori dar nu stiu ce e cu ei unde au jucat cine ii antreneaza la ce turnee au participat si ce rezultate au…

  • alex berca spune:

    ce pot sa spun dupa meciul cu timisoara eram increzatori dupa ce neam impus cu peste 40 de puncte diferenta dar la meciul cu Bucuresti am gresit foarte mult dar dupa repriza de over time neam impus cu 76-72 prin reusita lui Rogobete Cosmin si eram increzatori pentru finala. meciul cu Hunedoara a fos usor si am reusit sa castigam hai Energiaaaaaaaa

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.