RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Viitorul Fometescu joacă la CSS Târgu Jiu

/ 4 martie 2010

Cel mai bun produs al baschetului târgujian, Claudiu Fometescu, ar putea avea un urmaş demn în viitoarele ediţii ale Diviziei A de baschet masculin.

Adrian Vlad este liderul generaţiei sale şi evoluează pentru echipa under 13 a CSS Târgu Jiu, echipă care este calificată la turneul semifinal ce se va disputa în acest weekend chiar la Târgu Jiu şi care are mari şanse de a se califica la turneul final din luna mai a acestui an. “Este un coordonator, un fundaş ofensiv cu foarte bune calităţi despre care putem spune că ar putea deveni viitorul Fometescu. Este lucid, cerebral şi cu o echipă bună în spate este un jucător care iese în mod cert în evidenţă. Îl caracterizez ca pe un copil serios, care a învăţat foarte corect procedeele şi îi prevăd un viitor serios dacă va merge pe acest drum. Dacă va fi făcută o selecţie pentru lotul naţional la această categorie de vârstă, eu spun că nu are cum să nu fie în lotul naţional”, a declarat pentru www.sportingorj.ro Gabriel Becheş, antrenorul lui Adrian Vlad la CSS Târgu Jiu.

Din păcate, înaintea turneului semifinal Under 13 de la Târgu Jiu, Adrian Vlad este răcit şi a ratat antrenamentele ultimelor zile, însă antrenorul său speră în recuperarea sa: “Avem speranţe că el va putea evolua totuşi în weekend. Fără el echipa ar fi fără o mână”, a mai spus Becheş.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.