RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Traseu greu pentru CSS Târgu Jiu spre finala CN U13 de baschet masculin

/ 31 martie 2011

Micuţii baschetbalişti U13 de la CSS Târgu Jiu au debutat cu dreptul la Turneul Final de la Drobeta Turnu Severin, echipa lui Gabriel Becheş câştigând fără drept de apel, scor 78-14, confruntarea cu CS Olimpic Baia Mare.

Antrenorul celor de la CSS Târgu Jiu a declarat pentru www.sportingorj.ro că tragerea la sorţi nu a fost deloc una liniştită şi graficul dă echipei sale un parcurs dificil până la finală: “A fost din nou scandal mare la tragerea la sorţi după ce nu au băgat pe U Mobitelco Cluj printre capii de serie. Au preferat să pună alături de noi trei capi de serie din Bucureşti, pe Magic Bucureşti, Royal Fun Bucureşti şi Dan Dacian Bucureşti, iar U Mobitelco a nimerit pe aceeaşi parte de panou cu noi. Cel mai probabil vom juca mâine cu locul doi din seria A, cu Magic Bucureşti, iar dacă vom învinge vom juca sâmbătă, de la 12:30, în semifinală, cu U Mobitelco. Cealaltă semifinală este una uşoară, aşa că cine va învinge în semifinala de pe partea noastră de panou are mari şanse să câştige titlul în acest an”, a precizat Gabriel Becheş.

CSS Târgu Jiu va juca mâine dimineaţă, de la ora 09:30, cu cei de la BC Slam Bucureşti, iar de la ora 15:30 va evolua în sferturile de finală, dacă vor fi respectate calculele hârtiei, în compania celor de la ACS Magic Champions Bucureşti. Semifinalele şi finalele sunt programate a se desfăşura sâmbătă şi duminică, zile în care vor intra în competiţie şi echipele de fete.

www.sportingorj.ro

 

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.