RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Start bun pentru echipa U14 a CSS Târgu Jiu în CN de baschet pentru juniori

/ 1 noiembrie 2010

După ce în prima rundă a Campionatului Naţional de juniori echipa de baschet U14 a CSS Târgu Jiu a învins în deplasare pe CSS Bega Timişoara, în primul joc disputat acasă de tinerii baschetbalişti târgujieni, CSS Târgu Jiu a învins fără drept de apel şi pe cei de la CS Giants Deva.

La Timişoara echipa condusă de Gabriel Becheş a prestat un joc foarte bun, cu o apărare care a funcţionat foarte bine, CSS Târgu Jiu impunându-se cu scorul de 81-69. Cel mai bun marcator al echipei târgujiene a fost Adrian Vlad, care a marcat nu mai puţin de 42 de puncte, el fiind secondat de Cosmin Rogobete, cu 21 de puncte, Alex Berca, cu 9 puncte, Robert Fleancu – 5 puncte şi Silviu Sanda cu 4 puncte.

În etapa a II-a, la Târgu Jiu, echipa U14 a CSS Târgu Jiu a făcut din nou un joc foarte bun în care Gabriel Becheş şi-a permis să ruleze mai mulţi jucători oferindu-le şansa de a acumula minute, dar şi puncte, CSS Târgu Jiu învingând pe CS Giant Deva cu scorul de 81-39. În acest meci au evoluat: Adrian (22 puncte), Alex Berca (12), Cosmin Rogobete (10), Robert Fleancu (9), Cătălin Tilea (6), Eduard Fariseu (6), Alex Buzuloiu (6), Vlad Albieru (4), Gabriel Pănoiu (2), Eduard Bălcescu (2), Alex Racoceanu (2), Radu Rîşniţă (2).

Echipa U18 a CSS Târgu Jiu a jucat şi ea la sfârşitul săptămânii trecute la Târgu Jiu cu echipa similară a CSS Craiova, gorjenii impunându-se cu scorul de 69-58. Pentru CSS Târgu Jiu au jucat în acest meci: Alex Deaconescu (18 puncte), Vlad Vulpe (17, 3x3p), Răzvan Popescu (13), Mihai Tomescu (13), Vlad Ţîrcă (5), Răzvan Stegăroiu (1), Cristian Radu, Robert Semenescu, Ciprian Maria, Cătălin Chimerel şi Dragoş Rădoi.

Sâmbătă, de la ora 11:00, echipa U14 a CSS Târgu Jiu va evolua din nou pe teren propriu, în etapa a treia urmând a juca în Sala Sporturilor din Târgu Jiu cu CS Heart Drobeta Turnu Severin.

www.sportingorj.ro

Comentează!

3 Comentarii până acum

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.