RSS post comments feeds rss email feeds twitter

CSS Târgu Jiu – vicecampioană la minibaschet

/ 28 iunie 2010

Echipa de baschet under 13 a CSS Târgu Jiu a reuşit performanţa de a termina pe locul doi la a XLIV-a ediţie a Campionatului Naţional de Minibaschet „Stelian Gheorghiu”, competiţie desfăşurată săptămâna trecută la Braşov.

Echipa a fost condusă la acest turneu de cuplul Claudiu Alionescu – Ionuţ Berca, antrenorul Gabriel Becheş, cel care a format această echipă şi a antrenat-o până acum, fiind nevoit să absenteze la turneul de la Braşov din cauza unor probleme personale.

La Campionatul Naţional de Minibaschet au participat 60 de echipe care au fost împărţite în 16 grupe preliminare. CSS Târgu Jiu a câştigat clar meciurile din grupa preliminară cât şi din cea principală, meciuri după care au venit şi partidele eliminatorii. În optimile de finală tinerii baschetbalişti gorjeni au trecut cu 51-40 de BC Mureş I, în sferturi au surclasat cu 54-20 pe CSS Bega Timişoara după care, în semifinale, au trecut cu 46-32 de Magic Champions Bucureşti. Din păcate, finala disputată în compania celor de la PH Baschet Cluj Napoca a fost pierdută de CSS Târgu Jiu cu scorul de 51-56. Cel mai bun marcator al echipei gorjene la turneul de la Braşov a fost Adrian Vlad, care a înscris 217 puncte pe parcursul celor nouă meciuri.

Lotul CSS Târgu Jiu:

Adrian Vlad, Alexandru Berca, Alexandru Buzuloiu, Silviu Sanda, Camil Berculescu, Cătălin Tilea, Horia Constantinescu, Alexandru Racoceanu, Adrian Muscalău, Horia Homescu, Gabriel Buciu, Alexandru Buju. Antrenori: Claudiu Alionescu şi Ionuţ Berca.

Parcursul CSS Târgu Jiu la CN de minibaschet:

Grupa preliminară
CSS Târgu Jiu – CSS Mediaş 79-57
CSS Târgu Jiu – MC Sport Cluj 76-6
CSS Târgu Jiu – LPS CSS Oradea 57-11

Grupa principală
CSS Târgu Jiu – CS Cuza Sport Brăila 66-12
CSS Târgu Jiu – CSU Cuadripol Braşov 60-39

Optimi de finală
CSS Târgu Jiu – BC Mureş I 51-40

Sferturi de finală
CSS Târgu Jiu – CSS Bega Timişoara 54-20

Semifinale
CSS Târgu Jiu – Magic Champions Bucureşti 46-32

Finala

CSS Târgu Jiu – PH Baschet Cluj Napoca 51-56

www.sportingorj.ro

Comentează!

8 Comentarii până acum

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.