RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Păiuș, din nou la Târgu Jiu

/ 3 ianuarie 2013

Interul Andrei Păiuș va reveni la Târgu Jiu după o experiență de doar o jumătate de sezon la Știința Dedeman Bacău.

paius resita          Președintele secției de handbal a Energiei, Andrei Maioreanu, a anunțat reînregimentarea lui Păiuș sub comanda lui Andrieș odată cu reluarea campionatului: „Am spus încă de la terminarea turului că vom încerca să aducem în această perioadă de iarnă să aducem câțiva jucători la Târgu Jiu, deși este o conjunctură destul de nefavorabilă, în sensul că majoritatea jucătorilor sunt încă sub contract cu echipele de club până la vară. Am reușit însă, în urma unor negocieri destul de dure, să semnăm un contract cu un jucător care a mai activat la echipa noastră. Un jucător care a evoluat la o echipă de top din campionatul nostru până acum, un jucător de lot național. Este vorba de Andrei Păiuș. Este jucătorul nostru, deja am parafat documentele și sperăm ca în curând Păiuș să se reintegreze în echipă la Târgu Jiu”.

Maioreanu a precizat faptul că transferul lui Păiuș la Energia este unul definitiv, asta deși a fost luat în calcul chiar și un împrumut al jucătorului: „Este vorba de un transfer definitiv al jucătorului la Târgu Jiu deși am avut două variante de abordare a transferului, sub formă de împrumut sau definitiv. Am reușit în cele din urmă să-l aducem definitiv. Înțelegerea a fost făcută la nivelul conducerii ambelor echipe”, a mai spus oficialul Energiei, care așteaptă de la jucător să devină un lider al echipei: „Așteptăm ca Păiuș să reușească în cele din urmă să devină un lider, așa cum a fost și în campionatul trecut”. Președintele gorjenilor a menționat și faptul că Energia negociază în acest moment și transferului unui portar și a unei extreme: „Mai suntem în discuții cu alți doi jucători, dar nu aș vrea să le rostesc numele. Sunt doi jucători importanți din Liga Națională, un portar și o extremă dreapta, pentru că acum suntem deficitari pe partea dreaptă, la aruncătorii de braț stâng”, a încheiat Andrei Maioreanu.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.