RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Andrei Păiuş: „Locul cinci e o ambiţie a noastră”

/ 6 aprilie 2011

Andrei Păiuş spune că ocuparea locului cinci la finalul sezonului nu este un obiectiv impus ci o ambiţie a jucătorilor şi antrenorului.

„E o treabă între noi la echipă, e ambiţia noastră. De la a vrea la a putea uneori e drum lung. E o chestie pe care noi ne-am abiţionat să o facem în ciuda plecărilor de la echipă din iarnă. Nu avem un lot slab, dar majoritatea dintre noi nu au jucat mult în ultimul an. În comparaţie, contracandidatele noastre s-au întărit în iarnă. Noi am rămas descoperiţi”, a declarat interul gorjenilor. Acesta a mai declarat că partida cu U Transilvania Cluj va fi una extrem de dificilă, dar pe care Energia trebuie să o câştige: „Va fi un meci foarte greu, au un lot masiv, echipă bună cu întăriri din iarnă. Sunt acum în spatele nostru în clasament, au pretenţii mari. Noi trebuie să batem tot ce avem acasă, e normal asta. Cei mai buni să câştige, şi aceia să fim noi”, a încheiat Andrei Păiuş.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.