RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Andrei Enache: „Cred că am recâştigat publicul”

/ 25 februarie 2011

Unul dintre jucătorii din vechea gardă a Energiei, Andrei Enache, este bucuros de faptul că publicul târgujian a arătat că este mai aproape de echipă, asta chiar dacă Energia a înregistrat două înfrângeri în acest an din tot atâtea meciuri disputate.

Enache spune că reacţia publicului a fost una care le dă putere de a merge mai departe chiar dacă echipei îi este destul de greu în acest moment, dată fiind subţirimea lotului: „Am fost afectaţi după meciul cu CSM Bucureşti, am fost dezamăgiţi, dar am încercat să luăm lucrurile bune şi ne-am bucurat pentru publicul care a fost alături de noi şi ne-a încurajat până în ultimul moment. Cred că am recâştigat publicul pentru că în ultima vreme nu mai veneau oamenii la sală cum veneau odată”. Jucătorul Energiei spune că el şi colegii săi trebuie să câştige meciul cu Steaua pentru a se menţine cu şanse în lupta pentru un nloc cât mai bun la finele acestei stagiuni: „La meciul cu Steaua vom fi foarte bine montaţi pentru că suntem conştienţi că este un meci foarte important pentru noi. Nu ştiu dacă plecăm cu prima sau a doua şansă, dar este cert că trebuie să câştigăm meciul acesta”, a mai spus Andrei Enache. Acesta mai crede că odată cu revenirea jucătorilor accidentaţi, care au lipsit la primele partide, Energia va fi mai puternică şi are şanse de a se impune la Bucureşti: „În formula în care suntem acum, fără jucători accidentaţi, putem face faţă ritmului de joc ridicat pe tot parcursul unui meci. Când avem la dispoziţie tot lotul pe care l-am avut şi în pregătiri, cu siguranţă facem faţă fizic”.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.