RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Energia Rovinari aleargă după Andrei Căpuşan

/ 21 decembrie 2009

În căutarea unui jucător român de mare valoare, care să poată să ajute echipa în măsura în care o făcea Bogdan Popescu în sezonul trecut, Energia Rovinari a pus ochii pe extrema celor de la CS Otopeni, Andrei Căpuşan.

Theo Evans s-a declarat nemulţumit de aportul pe care l-a dat jucătorul român considerat titular, în acest sezon responsabilitatea căzând pe umerii lui Rareş Apostol, aducerea unui jucător român puternic, capabil să înscrie constant peste 10 puncte pe meci devenind principala ţintă pentru conducerea clubului gorjean în această iarnă.

După ce în vară au încercat aducerea lui Viorel Mocanu de la Dinamo, acum Energia şi-a fixat drept obiectiv convingerea lui Andrei Căpuşan. Acesta are unele probleme financiare la echipa la care a jucat în ultimii ani, CS Otopeni, iar Energia încearcă să-l convingă de faptul că la Târgu Jiu există o stabilitate de acest punct de vedere.

Andrei Căpuşan are 26 de ani, 2,05 m şi este extremă evoluând pe poziţiile 3 şi 4. Jucătorul dorit de Energia a evoluat vreme de patru sezoane în Statele Unite jucând pentru echipa Colegiului LaFayette din Virginia. În acest sezon, Căpuşan are o medie de 31 de miute jucate pe meci, procentaje de 55,6% la aruncările de 2 puncte şi de 20% la cele de 3 puncte şi o medie de 14,7 puncte marcate pe meci.

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.