RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Andrei Căpuşan: „Ne-am hotărât să nu mai lăsăm piciorul joc de pe pedala de acceleraţie”

/ 14 octombrie 2010

Andrei Căpuşan spune că Energia a abordat meciul cu Poli Iaşi cu gândul mai mult la meciul de sâmbătă cu Steaua Turabo de la Bucureşti.

Internaţionalul român al Energiei a declarat că echipa moldoveeană nu le-a pus mari probleme şi au avut ocazia să facă şi spectacol pentru euporterii veniţi la Sala Sporturilor din Târgu Jiu: „Noi am venit cu ideea în meciul acesta că trebuie să tragem cât mai tare, să facem diferenţa cât mai mare în timpul jocului şi să ne pregătim pentru meciul cu Steaua. Ne-am hotărât, după întâmplarea cu CS Otopeni, să nu mai lăsăm piciorul joc de pe pedala de acceleraţie toate cele 40 de minute. Acesta a fost obiectivul şi eu zic că ni l-am atins. În sfertul patru ne-am permis să facem şi spectacol. Când ai 20 de puncte avans e mai uşor să faci spectacol decât la început când e meciul aproape. Şi ei au cedat pe final, nu mai aveau vlagă, aşa că nu au putut ţine pasul cu noi”, a declarat Andrei Căpuşan.

În perspectiva meciului cu Steaua, Andrei Căpuşan spune că partida de la Bucureşti va fi una dificilă având în vedere faptul că adversarul s-a întărit foarte mult în această vară: „Cu Steaua ne aşteaptă un meci foarte greu, este o echipă acoperită la toate poziţiile, au şi jucători de viteză şi care cunosc foarte bine jocul şi va fi infernal. Anul trecut i-am bătut acolo, dar acum este o echipă cu totul diferită. Şi noi şi ei”, a mai spus extrema gorjeană.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.