RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Căpuşan a contribuit la succesul României în faţa Suediei

/ 11 august 2010

Jucător al Energiei Rovinari, Andrei Căpuşan a reuşit o evoluţie remarcabilă în tricoul echipei naţionale în partida contra Suediei, meci ce a contat pentru EuroBasket 2011 – Divizia B.

România s-a impus cu 70-54 în faţa Suediei, echipă care este cotată cu prima şansă într-o grupă în care mai sunt Albania, Azerbaidjan şi Belarus, echipe pe care naţionala noastră le va întâlni în următoarele 10 zile. Căpuşan a fost unul dintre jucătorii care au fost decisivi în apărare, jucătorul Energiei trecându-şi în cont 10 recuperări în partida cu Suedia, dar şi patru puncte.

Andrei Căpuşan nu a fost în primul cinci trimis în teren de antrenorul american Carl John Neumann, dar a reuşit să-l convingă pe acesta să-l păstreze o perioadă destul de mare în teren. Căpuşan va rămâne la echipa naţională până pe 21 august, dată la care România va disputa meciul cu naţionala Belarusului, după aceea fiind aşteptat la Târgu Jiu de Slobodan Nikolic, noul antrenor al Energiei.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.