RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Căpuşan va juca împotriva celor de la Gladiator

/ 29 ianuarie 2010

La finalul meciului Energiei Rovinari cu cei de la CSU Atlassib Sibiu cei prezenţi la Sala Polivalentă l-au putut observa pe Andrei Căpuşan şchiopătând serios, de aici născându-se teama că noua achiziţie a gorjenilor ar putea rata meciul de sâmbătă cu Gladiator.

Din fericire, problema lui Căpuşan nu a fost una majoră, internaţionalul român şchiopătând din cauza unei contuzii suferită pe final de joc, însă el s-a putut antrena în aceste zile, iar Theo Evans se va putea baza pe serviciile sale în confruntarea cu Gladiator Cluj Napoca.

După un start senzaţional în tricoul Energiei, evoluţiile lui Căpuşan au lăsat de dorit la meciurile cu Steaua şi CSU Atlassib, însă antrenorul Theo Evans spune că acest lucru este oarecum normal atâta vreme cât el nu joacă pe poziţia care i se potriveşte: „Căpuşan a avut o seară grea deoarece a jucat foarte multe minute. Ne bazăm pe el foarte mult, joacă pe poziţia 4, pentru că asta îi cer să joace, dar este un jucător cam firav pentru această poziţie, acolo unde trebuie să aperi jucători puternici. De asemenea a intrat în fault foarte devreme, iar când intri în fault devreme te aşezi pe bancă şi te răceşti”, a explicat tehnicianul Energiei problemele lui Căpuşan.

Evans a mai adăugat că prezenţa lui Căpuşan în teren este foarte importantă pentru echipă, jocul Energiei depinzând foarte mult de acest jucător.

Jocul de baschet dintre Energia Rovinari şi Gladiator Cluj Napoca se dispută sâmbătă, la Sala Polivalentă din Târgu Jiu, cu începere de la ora 19:00.

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.