RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Theo Evans se teme de oboseala acumulată

/ 28 ianuarie 2010

Cele trei victorii ale Energiei Rovinari din debutul returului de campionat nu ar însemna mare lucru pentru trupa gorjeană dacă aceasta nu se va impune şi în faţa celor de la Gladiator Cluj Napoca în partida de sâmbătă.

Faptul că Energia nu se va mai deplasa să joace la acest sfârşit de săptămână după meciul câştigat acasă în faţa sibienilor, elevii lui Theo Evans urmând a juca tot pe teren propriu cu Gladiator, este considerat un avantaj de antrenorul american, însă acesta tot are temeri înaintea meciului de sâmbătă. „Nu ştiu dacă jucătorii se vor recupera până sâmbătă. Mi-aş fi dorit să avem altă echipă acum deoarece Sibiul este o echipă foarte atletică, o echipă care ne-a solicitat foarte mult, iar Gladiator sunt mai rapizi şi mai fizici. Joacă neordonat, aruncă mingile, joacă în viteză şi ne va fi foarte greu”, a declarat Theo Evans în legătură cu perioada destul de scurtă în care jucătorii săi trebuie să-şi recapete tonusul pentru meciul cu echipa a doua a Clujului din Divizia A de baschet masculin.

Energia are şansa de a lega patru succese consecutive sâmbătă de la ora 19:00, atunci când este programată partida cu Gladiator Cluj Napoca, partidă găzduită de Sala Polivalentă din Târgu Jiu, înaintea acestui meci gruparea gorjeană ocupând locul 9 în clasament.

www.sportingorj.ro

Comentează!

1 Comentariu până acum

  • fan_handbal_gorj spune:

    Dle Constantinescu, ce stiti despre Capusan? Cand am plecat de la sala dupa meci, Capusan schiopata rau de tot!. Va juca contra celor de la gladiator sambata seara?

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.