RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Theo Evans vrea o sală alb-albastră la meciul cu CSU Atlasib Sibiu

/ 25 ianuarie 2010

După „Noaptea pancartelor”, fanii Energiei sunt invitaţi ca miercuri, atunci când trupa lui Theo Evans va juca în compania celor de la CSU Atlasib Sibiu, toţi cei prezenţi în Sala Polivalentă să fie îmbrăcaţi în alb sau albastru.

Partida de baschet dintre Energia Rovinari şi CSU Atlasib Sibiu este programată miercuri de la ora 19:00 şi Theo Evans a stabilit ca tema meciului să fie „Noaptea alb-albastră”. Totodată au fost anunţaţi şi câştigătorii primului concurs, cel organizat la partida cu BC Argeş Piteşti, cei trei fani ai Energiei urmând a fi premiaţi la meciul gorjenilor cu CSU Atlasib Sibiu.

Energia va încerca să-şi consolideze poziţia a noua în clasamentul Diviziei A de baschet masculin printr-o victorie în dauna sibienilor, o echipă care nu a convins în primele meciuri din 2010, asta în ciuda faptului că au obţinut două victorii din tot atâtea partide disputate, ambele pe teren propriu, cu Steaua Turabo Bucureşti şi BC Gladiator Cluj Napoca.

Comentează!

2 Comentarii până acum

  • mihai_sb spune:

    pacat ca meciul este in timpul saptamanii,si ne este greu sa facem deplasarea pana la tg jiu.oricum aveti un oras frumos si o echipa bunicica.cel mai bun sa castice iar csu sa ia campionatul!:))salutari suporterilor gorjeni de la sibiu

    • Laurentiu spune:

      salut.

      Campionatul il puteti lua,nu avem pretentii,dar meciul de miine sper sa-l cistigam.Bafta dupa…..

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.