RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Theo Evans mizează pe Căpuşan

/ 12 ianuarie 2010

La plecarea în vacanţa de iarnă, Theo Evans avea deja rezolvate două dintre cele trei transferuri pe care le dorea la echipă însă avertiza că doar revenirile lui Trim şi Darby nu vor rezolva marea problemă a Energiei, aceea a jucătorului român.

Spusele de atunci ale lui Evans sunt confirmate de preşedintele secţiei de baschet a clubului Energia: “Aflat acasă, în vacanţă, Theo Evans s-a bucurat mult mai intens la vestea că am reuşit să semnăm contractul cu Andrei Căpuşan decât atunci când am decis readucerea celor doi jucători care evoluaseră sezonul trecut la Energia. În ceea ce-i priveşte pe Trim şi Darby, Theo îi cunoaşte foarte bine şi se aştepta ca ei să revină, dar atunci când i-am spus că Andrei Căpuşan a semnat cu noi, nu-i venea să creadă”, a declarat Dan Cumpănaşu pentru www.sportingorj.ro .

Andrei Căpuşan a devenit în această iarnă jucătorul Energiei, echipă pentru care va evolua şi în sezonul următor. Baschetbalistul venit de la CS Otopeni s-a declarat încântat de ceea ce a găsit la Târgu Jiu şi spune că alături de ceilalţi jucători vrea să ducă echipa în play-off: „Am aceleaşi obiective ca şi echipa, momentan. Să mă integrez cât mai repede, să intrăm în play-off şi să jucăm un baschet de calitate”.

Noua achiziţie a Energiei mai spune că apreciază în mod deosebit publicul târgujian, un public pe care l-a descoperit cu ocazia acţiunii „Noaptea aprecierii suporterilor”, dar cu care a luat contact pe vremea când juca pentru CS Otopeni: „Publicul aici a fost extraordinar, nu se creează niciodată o atmosferă negativă. L-am apreciat chiar şi din postura de adversar!”, a mai declarat Andrei Căpuşan.

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.