RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Theo Evans, între speranţe şi proiecte pentru 2010

/ 5 ianuarie 2010

Theo Evans revine la Târgu Jiu cu speranţe de calificare în play-off şi proiecte interesante legate de fanii echipei. Tehnicianul Energiei a lansat pe blogul personal, cu doar câteva zile înainte de a păşi în noul an, o pagină specială dedicată proiectelor sale din 2010, proiecte pe care doreşte să le îndeplinească alături de echipa gorjeană.

În primul rând, Evans vorbeşte despre noile achiziţii ale echipei, Trim, Darby şi Căpuşan urmând a aduce Energiei un evident plus de valoare: “Noul an aduce un lucruri noi şi vechi pentru Energia. Louis Darby şi Kibwe Trim vor reveni, în 2010, pentru a ajuta Energia în lupta pentru un loc în play-off. Aderarea lui Trim şi a lui Darby la obiectivele Energiei este completată de aducerea unui jucător român de echipa naţională, Andrei Căpuşan, care a jucat pentru CS Otopeni pentru ultimele trei sezoane, semnând cu echipa gorjeană. Cu ei în echipă vom fi mai mari, mai rapizi, mai puternici şi mai atletici”, spune Theo Evans pe blogul personal. Acesta adaugă însă că sarcina de a duce echipa în play-off este una dificilă, dar jucătorii Energiei cred că pot atinge acest obiectiv, iar cei doi căpitani de echipă, Rareş Apostol şi Porter Troupe, sunt gata să conducă echipa spre o nouă participare în play-off.

În opinia antrenorului american al Energiei, un rol important în îndeplinirea obiectivului îl vor avea suporterii echipei, iar Evans a gândit un program prin care aceştia urmează să fie atraşi mai aproape de echipă. “În primul weekend din ianuarie, după reunirea echipei, intenţionăm să organizăm o seară a recunoştiinţei pe care vrem s-o arătam fanilor, o manifestare prin care fanii vor avea ocazia să ureze bun venit noilor jucători, de a face poze şi a obţine autografele favoriţior, dar mai ales să interacţioneze direct cu ei”, spune Evans despre primul pas pe care intenţionează să-l facă în 2010 în relaţia cu suporterii echipei gorjene. Acesta spune că fiecare joc de acasă disputat în 2010 va avea o temă, primul joc acasă urmând a va avea tema “Cel mai ciudat costum”. Fanii sunt invitaţi de Theo Evans să creeze costumaţii inedite pe care să le poarte la acest meci, iar cel mai interesant dintre ele va fi premiat la următorul meci disputat pe teren propriu. Evans spune că aşteaptă ajutorul fanilor nu numai în tribună ci şi în găsirea unor idei cât mai bune pentru alegerea celorlalte teme ce vor fi asociate meciurilor disputate în acest an la Târgu Jiu, propunerile suporterilor fiind aşteptate pe adresa de e-mail a acestuia: [email protected] .

Antrenorul american al Energiei îşi încheie pagina de pe blogul personal dedicată proiectelor pentru noul an cu o urare-îndemn: “Să facem din 2010 cel mai bun an al baschetului din Târgu Jiu!”.

Comentează!

1 Comentariu până acum

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.