RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Theo Evans: „Bine că s-a terminat!”

/ 20 decembrie 2009

evans2012După un tur de campionat în care Energia Rovinari a fost departe de evoluţiile încântătoare din sezonul trecut, dar şi de rezultatele aşteptate, antrenorul Theo Evans s-a declarat mulţumit doar de faptul că după scurta pauză de iarnă va putea face ceva pentru a îmbunătăţi jocul echipei.

„Bine că această parte a campionatului s-a terminat! Sper să ne îmbunătăţim echipa, vedeţi cu toţii că avem nevoie de jucători puternici pentru a juca cât mai bine.

Atunci când investeşti ai o echipă puternică pe toate poziţiile! Aţi văzut cum arată Asesoftul: sunt mai înalţi, mai rapizi, mai puternici! Asta se întâmplă când bagi bani!”, a oftat Theo Evans la finalul turului de campionat, perioadă pe care a trecut-o în CV-ul său drept cea mai dificilă din cariera sa de antrenor.

Chiar dacă venirile lui Trim şi Darby sunt privite nu doar drept certitudini, ci şi cu mare speranţă în ideea de a prinde şi în acest an un loc în play-off, Theo Evans avertizează că doar sosirea celor doi nu garantează îndeplinirea obiectivului: „Nu cred că este de ajuns doar Trim şi Darby, ne trebuie şi un român de valoare. Toate echipele din play-off au câte un român puternic. Noi avem jucători decenţi”. Evans a mai spus că gruparea târgujiană negociază în acest moment cu un astfel de jucător român fără a-i dezvălui numele, precizând doar că acesta urmează a da un răspuns oficialilor Energiei la începutul săptămânii.

Comentează!

2 Comentarii până acum

  • Florin spune:

    Eu va face comentarii Alex Dănilă, înainte de a scrie ceva rau despre echipa si antrenor ca el intotdeauna. Energia Du-te! Sa incredibila ce echipa a făcut luând în toate cele 5 jucatori din strainatate cu mai mult de 12.000 USD pe lună

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.