RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Theo Evans vrea să repete la Oradea evoluţia din jocul cu U Mobitelco

/ 10 decembrie 2009

evans1012Antrenorul Theo Evans este încrezător înaintea meciului de la Oradea deşi spune că echipa sa şi cea bihoreană sunt cam la acelaşi nivel valoric.

Tehnicianul Energiei spune că meciul U Mobitelco Cluj a fost cel care i-a dezvăluit modul în care echipa pe care o are acum la dispoziţie trebuie să joace: „Am încercat să jucăm altfel cu cei de la Cluj, iar dacă reuşim să jucăm aceeşi partitură şi la Oradea putem să îi învingem”, a declarat Evans. Acesta a mai adăugat că a încercat în aceste zile să-i facă pe jucători să se concentreze aspura jocului de la Oradea pentru a-l vedea ca pe unul de la care să se întoarcă învingători: „Jucătorii sunt concentraţi pe acest joc, este posibilitatea cea mai bună de a câştiga acel joc de care avem nevoie în acest final de tur. Apoi avem cu Asesoft şi jocul cu ei este evident mai dificil”, a concluzionat americanul de pe banca tehnică a Energiei.

Meciul dintre CSM Oradea şi Energia Rovinari, contând pentru etapa a XIV-a a Diviziei A de baschet masculin, se va disputa la Oradea, în Sala „Toni Alexe”, duminică, cu începere de la ora 17:00, şi va fi transmisă în direct de TVR 3.

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.