RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Theo Evans: „Avem mare nevoie de încă o victorie, poate chiar două”

/ 27 noiembrie 2009

evans2711Echipa de baschet Energia Rovinari are parte de un final de tur destul de încins, cu meciuri extrem de dificile pe teren propriu şi cu deplasări solicitante la Oradea şi, în acest weekend, la Otopeni.

Antrenorul Theo Evans spune că pentru a se menţine în lupta pentru atingerea obiectivului final, acela de a termina pe un loc care să-i permită accesul în play-off, Energia trebuie să facă tot posibilul pentru a mai reuşi cel puţin un succes în finalul turului: „Meciul cu CS Otopeni va fi unul dintre meciurile importante, nu ştiu însă dacă va fi sau nu cel mai important meci din acest tur. Avem mare nevoie de încă o victorie, poate chiar două, în acest final de an şi trebuie să obţinem aceste puncte chiar dacă va fi nevoie să o facem în faţa Otopeniului, Clujului sau Asesoft-ului”, a declarat americanul de la conducerea Energiei.

Evans speră într-un rezultat pozitiv al echipei sale în confruntarea cu CS Otopeni considerând că între cele două echipe nu există o diferenţă evidentă de valoare, aşa cum s-a întâmplat la meciul cu Gaz Metan Mediaş:”Cred că Otopeniul este o echipă care ni se aseamănă. Nu este o echipă cu gabarit, are un singur jucător foarte înalt care este important în jocul lor şi care ne poate depăşi în duelurile cu jucătorii noştri înalţi, dar pe celelalte posturi cred că suntem două echipe echilibrate ca valoare”, a mai spus antrenorul Energiei.

CS Otopeni şi Energia Rovinari se vor întâlni duminică în ultimul meci al etapei a XII-a a Diviziei A de baschet masculin, partida, programată a începe de la ora 17:00, fiind transmisă în direct de TVR 3.

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.