RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Theo Evans crede în miracole în ajunul Crăciunului

/ 17 decembrie 2009

tyner1712Antrenorul Energiei Rovinari, Theo Evans, visează cu ochii deschişi la un succes în faţa Asesoftului, însă trece un astfel de eveniment de la bun început la categoria miracole.

Evans şi-a făcut planul pentru ulimul meci al Energiei din acest an, Asesoftul trebuie primit la Târgu Jiu cu aceeaşi atitudine şi forţă de joc arătată la confruntarea cu U Mobitelco: „Şansele noastre sunt foarte mici, dar dacă evoluăm la fel de bine cum am făcut-o în compania Clujului şi vom avea suportul publicului ne vom lupta şi poate va avea loc şi un miracol şi vom învinge. Asesoft a mai pierdut un meci în care pornea ca mare favorită, cel cu Steaua. A jucat atunci foarte prost şi, poate, o va face la fel şi aici, iar dacă noi vom evolua bine, atunci va fi o şansă de care ar trebui să profităm”, spune antrenorul american despre tactica adoptată pentru meciul cu ploieştenii.

Ultima întâlnire a târgujienilor cu baschetul Diviziei A în 2009 va avea loc sâmbătă, atunci când este programat meciul Energiei cu Asesoft, meci care se va disputa la Sala Polivalentă, cu începere de la ora 19:00.

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.