RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Căpuşan a ajuns la o înţelegere cu conducerea şi rămâne la Târgu Jiu

/ 9 septembrie 2010

După o discuţie mai lungă avută între Andrei Căpuşan, Mihai Săndulache, pe de o parte, şi Ion Surdu şi Marius Vlaicu, pe de altă parte, internaţionalul român de baschet al Energiei a decis să rămână la echipa gorjeană deşi dimineaţa părea a îmrăţişa varianta unei despărţiri.

“Rămân la Energia. Au fost nişte probleme pe care le-am discutat cu conducerea şi am căzut până la urmă de acord. Domnul Surdu şi domnul Vlaicu au fost foarte înţelegători şi mi-au oferit sprijinul. Acum rămâne să vedem ce se va întâmpla, sper să fie bine pentru echipă”, au fost primele cuvinte spuse de Andrei Căpuşan după discuţia cu oficialii echipei gorjene. Acesta a ţinut să precizeze că la mijloc n-a fost vorba de felul în care este folosit de Nikolic şi nici banii nu au reprezentat o problemă: “Nu am discutat despre poziţia pe care voi fi folosit. Aceasta este hotărârea antrenorului. El hotărăşte ce poziţie am pe teren. Eu sunt profesionist şi trebuie să mă conformez. Nu a fost vorba de bani. Au fost nişte probleme personale pe care am decis să le discut cu ei şi nu pot să discut”, a mai spus Căpuşan.

Extrema Energiei spune că a fost acţiune pripită a sa, poate provocată de cele trăite în urmă cu un an la CS Otopeni: “Am fost luat de val. Nu cred că a fost cel mai bun lucru pe care l-am făcut. Sunt probleme personale pe care le-am discutat cu conducerea, nu au fost nemulţumiri. Este posibil ca episodul petrecut la Otopeni să mă fi speriat, dar am fost lăsat să înţeleg aici că nu a fost nimic şi că va fi mai bine”, a mai declarat Andrei Căpuşan.

www.sportingorj.ro

Comentează!

2 Comentarii până acum

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.